• Haat italiassa
  • Haat Italiassa

JEANNINE AND KARI - ACI CASTELLO SICILY - SEPTEMBER 21ST, 2008.

Dear Marco,

Kun menimme kihloihin tulevan aviomieheni kanssa ja päätettyämme järjestää häät Sisiliassa aloitimme hääsuunnittelijan/järjestäjän etsinnän Internetissä. Tiesimme että järjestelyt eivät olisi erityisen helppoja koska aviomieheni on suomalainen, itse olen amerikkalainen, asumme Saudi-Arabiassa ja häät järjestettäisiin Italiassa. Keskusteltuamme muutaman hääjärjestelijän kanssa eripuolilta Italiaa päätimme valita Romeo and Julietin häitämme järjestämään. Marco Romeo and Julietista tuntui meistä molemmista heti sopivalta ja alusta asti tiesimme valinnan osuneen oikeaan. Marco vastasi aina kysymyksiimme nopeasti ja kattavasti ja oli aina avoin eri vaihtoehtojen tutkimiselle. Erityisesti arvostimme Marcon halua tutkia paikkoja joissa kukaan meistä ei ollut aikaisemmin käynyt, vain selvittääkseen paikan mahdollista sopivuutta tarkoituksiimme.

Marcolla oli myös paljon omia ehdotuksia, valokuvia ja muuta informaatiota joiden avulla saimme päätökset tehtyä. Lopullinen hääpaikka, yksi Marcon ehdotuksista, oli aivan täydellinen... oikea satulinna. Emme olisi ikina löytäneet sita ilman Marcoa. Läpi koko prosessin Marco oli aina saatavilla, rauhoittamassa ammattitaidollaan. Moneen kertaan Marco auttoi asioiden kanssa jotka eivät varsinaisesti hänen toimenkuvaansa kuuluneet. Hän jopa käänsi vuokrasopimuksen Sisiliasta vuokraamaamme taloon ja soitti Sisliassa asuville sukulaisille, jotka eivät puhu englantia eika suomea. Emme ikinä olisi saaneet unelmahäitämme Sisliassa toteutettua ilman Marcoa.

Me molemmat suosittelemme Romeo and Julietia kenelle tahansa joka harkitsee häiden järjestämistä Italiassa. Koko prosessi oli suhtellisen helppo ja stressitön Romeo and Julietin ansiosta.


Romeo and Juliet hoiti homman.
kiitos Marco.

Jeannine and Kari.

 

FaLang translation system by Faboba